HTML

kerestelek

Vannak komoly céljaid, és szeretnél elérni valamit az életben? Igazán akarod a változást? Segít: Elek

Friss topikok

Linkblog

Gondolatok a hozzáállásról....

2008.10.08. 08:28 llll49

     Gondolatok  a  hozzáállásról.
 

Amikor eldöntjük, hogy nekivágunk a siker rögös útjának, akkor egy lényeges dologgal szembesülnünk kell. Megfelelő gondolkodás és hozzáállás nélkül lehetetlen végigmenni az úton. Ha a fejedben ott csengenek ezek a szavak „Túl szép, hogy igaz legyen", akkor sajnos soha nem fogod elérni a célt. Ne feledd, a legnagyobb harcot Önmagaddal kell megvívnia. Higyj abban, amit csinálsz higyj Önmagadbanban. A gondolataid tereld a helyes mederbe, mert azok fogják megteremteni a saját valóságát. Csupán erőt kell venned magadon. Te még csak most tanulod ezt a hozzáállást, de a végén ott várnak az álmaid. Persze mások többször megpróbálják elvenni ezeket az álmokat, de lesznek olyanok is, akik Te melletted állnak majd. Ne félj a kudarcoktól. Nehézségek nélkül nincsen siker. Pont ez a lényege. Azért olyan édes. Bármit is tervezel, vágj neki bátran, és tarts ki, mert az eredmény csodás lesz. Útközben megszerzed a megfelelő tudást, és gondolkodásmódot is. És azután bárhová sodor is az élet, képes leszel újra meg újra megcsinálni. Miért gondolkodnál tehát úgy,  ahogy  nem  érdemes?

 

„A világ legtöbb fontos dolgát olyan emberek érték el, akik akkor is tovább próbálkoztak, amikor már semmi sem segített."

„Általában az az ember jut a legmesszebb, aki hajlandó merni és csinálni. Egy óvatos hajó soha nem jut messze a parttól."

Üdvözlettel:  Fáber Elek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faberelek.blog.hu/api/trackback/id/tr41702353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása